Vårt mål er å få utvikling til å skje!

Vi elsker Arendal og Agder, og har et brennende engasjement for at byen og landsdelen vår skal vokse og bli et enda bedre sted å bo og skape. Gjennom Arendalsuka og våre egne arrangementer arbeider vi for å få utvikle Arendal, dag for dag.

Vi bistår med gjennomføring av arrangementer, tilrettelegging under Arendalsuka og viktig innsikt

Erik Johan T. Lindøe, daglig leder i Raet Raad

Erik Johan T. Lindøe

Partner
T: 452 81 104
erik@raetraad.no

Erik Johan T. Lindøe er utdannet økonom, har arbeidet med politikk, kommunikasjon, arrangementer og strategiutvikling. Han har erfaring fra Unge Høyres Landsforbund, Høyre og Sparebanken Sør. Han er i dag politiker i Arendal kommune og Agder fylkeskommune og har et brennede engasjement for å utvikle Arendal og gjøre regionen attraktiv. 

Haagen Poppe, rådgiver Raet Raad

Haagen Poppe

Partner
T: 951 69 325
haagen@raetraad.no

Haagen er en ekte sørlandspatriot med et bredt interesse- og kunnskapsfelt. Han er lokalpolitiker i bystyret og fylkesting, og leder kontrollutvalget i Arendal. Utenom politikken er han en aktiv musiker, foredragsholder og skribent, deriblant som fast spaltist i Fædrelandsvennen. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

Jørgen Heimsæter, rådgiver Raet Raad

Jørgen Heimsæter

Partner
T: 900 38 875
 jorgen@raetraad.no

Jørgen Heimsæter er ansvarlig for økonomi og er utdannet økonom. Han har jobbet som regnskapsmedarbeider i 2 år ved siden av studiene sine. Nå jobber han fulltid som organisasjonsmedarbeider i Agder Høyre. Der har han ansvar for planlegging og gjennomføring av arrangement, kommunikasjon og bistår i programprosessen for fylkestingsvalget i 2023. Han har hatt en rekke verv i Høyre og har siden 2019 vært bystyrerepresentant i Lillesand.