Aktuelt

Vi kjenner Arendalsuka best

Siden Arendalsuka ble gjennomført for første gang i 2012 har vi vært til stede og sett hvordan denne uka har utviklet seg til å bli en viktig møteplass for politikere, næringsliv og organisasjoner fra hele landet. Her tas viktige debatter, temaer settes på dagsordenen og kontakter knyttes. Vi har vært tilstede på Arendalsuka siden oppstarten og påstår selv at ingen kjenner til Arendalsuka som oss. Vi tilbyr alt fra overnatting og transport til arrangementer og møteplasser. 

Hvorfor være tilstede på Arendalsuka?

En uke i året flytter alt av beslutningstakere seg fra hele landet og inn i de kompakte gatene i Arendal. Her møtes næringsliv og politikk for å diskutere fremtiden, her møter man organisasjoner og journalister som tar en øl sammen i sola. Selv i pandemiåret 2021 var det over 90.000 personer som besøke Arendalsuka og det vil i 2022 bli enda større. 

Ved å bruke den erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom et liv i Arendal og på Arendalsuka ønsker vi å gjøre ditt opphold sømløst, effektivt og verdt turen til Arendal. 

Raet Raad tilbyr å lage skreddersydde pakker med overnattinger, arrangementer og alt du trenger, uten at dere trenger å tenke på det. La oss gjøre det administrative, så kan du bruke Arendalsuka til å mingle, skape kontakter og fremme viktige problemstillinger over en øl i sola på Langbrygga i Arendal. 

Kontakt oss om Arendalsuka på arendalsuka@raetraad.no

Arendal og Pollen, Raet Raad

Flere nyheter