Aktuelt

Leie ut bolig under Arendalsuka?

Når det kommer så mange mennesker til byen som under Arendalsuka blir det et stort press på overnattingskapasiteten i Arendal. Folk drar helt til Kristiansand for å få et hotellrom, og mange privatpersoner benytter anledningen til leie ut hus og leiligheter over hele kommunen. Raet Raad har kunder fra hele landet som nå ser etter overnattingsmuligheter og trenger derfor boliger i sentrum spesielt og hele Arendals-området generelt.

Vi har lang erfaring med utleie under Arendalsuka og tar med oss denne når vi leier ut din bolig. Vi har en befaring med deg i forkant, hvor vi blir enige om hva som skal ryddes bort i forkant av dere. Om det er ønskelig stiller vi med vask av huset både i forkant og etterkant av leieperioden. Vi gjennomgår en kvalitetssjekk av leietakeren før vi formidler boligen videre til deg. Vårt ønske er at det skal være problemfritt, stressfritt og lukurativt å leie ut under Arendalsuka.

Har du en bolig i Arendal og ønsker å tjene 20.000, 30.000 eller kanskje 40.000 for å leie ut under Arendalsuka? Send oss en mail på arendalsuka@raetraad.no idag!

Arendal og Pollen, Raet Raad

Flere nyheter